Mainos
Mainos

Suosittu liikuntalaji voi pilata seksielämäsi – heikentää nautintoa huomattavasti

Tutkimuksen mukaan ahkera pyöräileminen voi heijastua negatiivisesti makuuhuoneeseesi.

Käytkö ahkerasti kuntosalin spinning-tunneilla tai vietätkö paljon aikaa maantiellä pyörän selässä? Jos vastasit kyllä, sinulle on valitettavasti luvassa huonoja uutisia. 

The Journal of Sexual Medicine -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan pyörällä polkeminen voi heikentää sukupuolielinten tuntoaistia, ja näin ollen vaikuttaa negatiivisesti nautintoosi.

Pystyasento vähentää ongelmia

Tutkimuksessa vertailtiin naisia, jotka olivat joko innokkaita juoksijoita tai pyöräilijöitä. Tutkimuksessa selvisi, että vähintään 16 kilometriä viikossa pyöräilevien naisten emättimen ja häpyhuulten tuntoaisti oli heikentynyt huomattavasti juoksijoihin verrattuna. Tutkimuksessa selvisi, että pyörän satula aiheuttaa painetta välilihaan, joka heikentää etenkin häpyhermon tuntoaistia.  

Tutkijat huomasivat, että myös pyörän mallilla oli merkitystä sukupuolielinten hyvinvoinnille. Pyörät, joiden ohjaustanko oli satulaa alempana, aiheuttivat enemmän ongelmia kuin pyörät, joissa poljettiin pystyasennossa. 

Jos siis haluat nauttia seksielämästäsi täysin rinnoin, kiinnitä huomiota pyöräilytottumuksiisi. Ahkerasti pyöräilevän kannattaa muuttaa ajoasentoa pystymmäksi ja hankkia pyörään leveä ja pehmeä satula.

Video: Älä unohda treenata tärkeitä lantionpohjalihaksiasi! Tämän treenin avulla voit parantaa seksielämääsi.


Lähde: Cosmopolitan 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme