Mainos
Mainos

Sydän pysähtyi täysin yllättäen: Pieni poika kuoli vain kuukausi ennen ensimmäistä syntymäpäiväänsä

Vanhemmat heräsivät eräänä yönä keskelle painajaista, kun he löysivät sängystä vakavista hengitysvaikeuksista kärsivän poikansa. 

Äiti Michaela Holehouse ja hänen miehensä joutuivat kammottavan tilanteen eteen, kun pian nukkumaanmenon jälkeen vanhemmat löysivät sängystä hengitysvaikeuksista kärsivän lapsensa. Mitään ei ollut tehtävissä, ja vakavista oireista kärsinyt alle vuoden ikäinen Harvey-poika menehtyi ennen kuin ambulanssi ehti paikalle. 

– Ei kulu päivääkään, etten miettisi Harveyta ja sitä, kuinka hänet vietiin luotani niin nopeasti ja ilman varoitusta, äiti kertoo menetyksestään The Sunille.

Vanhemmat eivät saa nähdä poikansa kasvavan

Kuusi viikkoa ennenaikaisesti syntyneelle pojalle oli vastasyntyneenä diagnosoitu vakavia sydänongelmia, mutta äidin mukaan ne olivat hoidossa, eikä syytä huoleen pitänyt olla. Kuitenkin eräänä tavallisena iltana, täysin ilman varoitusta, äiti joutui todistamaan kammottavaa tilannetta, kun hänen henkeään aiemmin haukkoneen poikansa rintakehä ei enää noussut.

Michaela ja hänen miehensä yrittävät elvyttää lastaan, mutta elvytysyrityksistä huolimatta alle vuoden ikäinen poika menehtyi ennen kuin ambulanssi saatiin paikalle.

– Olemme olleet todella murtuneita ja suruprosessista entistä vaikeamman on tehnyt se, ettemme tiedän tarkalleen, mitä oikein tapahtui, Michaela kertoo vuoden 2016 tapahtumista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka suru ja ikävä ovat olleet kovia, perheessä on koettu myös iloisia hetkiä. Vain kuukausi ennen Harveyn traagista kuolemaa äiti sai tietää olevansa raskaana. Kuusi kuukautta Harveyn kuoleman jälkeen vanhemmat toivottivat perheen uuden tulokkaan, Bobby-Jamesin tervetulleeksi isoveljien Kieranin ja Williamin seuraksi.

Tämä joulu tulee olemaan Holehousen perheessä aivan erityinen, sillä se tulee olemaan kuopuksen ensimmäinen, mutta samalla perheen toinen joulu ilman Harveyta. Vaikka joulu on iloinen juhla, se tuo mukanaan myös haikeutta.

– Emme koskaan saa nähdä Harveyn kasvavan ja avaavan joululahjoja, äiti kertoo surusta, joka on edelleen läsnä joka päivä. 

Lähde: TheSun 

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme