Mainos
Mainos

Tavalliset suomalaisnaiset jakoivat paljastavat kuvansa – näin hurjasti vartalo muuttuu 12 tunnissa

Suomalaisnaiset jakoivat paljastavat kuvansa: Näin paljon vartalo ehtii päivän aikana muuttua!

Entinen Miss Pohjois-Irlanti, nykyinen fitness-bloggari, Tiffany Brien, 26, jakoi taannoin kuvan turvonneesta vatsastaan näyttääkseen, ettei ole aina täysin hoikka.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvien välillä on 12 tuntia. Brienin kuvaparista vasemmanpuoleisessa hänellä on vatsassaan niin kutsuttu foodbaby eli  "ruokavauva" – kyseessä on siis vain ruokailun jälkeinen turvotus, joka saattaa tietämättömän silmissä näyttää raskausmahalta. Oikeanpuolimmainen on otettu yöunien jälkeen.

Ilmiö on tuttu kaikille naisille

Kolme tavallista suomalaisnaista päätti näyttää, että ilmiö on tuttu itse kullekin. Naisen vartalo todella muuttuu jo 12 tunnissa huomattavan paljon.

Kuvista vasemmanpuoleiset on otettu aamukuuden maissa. Työpäivän aikana tilanne on ehtinyt muuttua jo radikaalisti ja oikeanpuolimmaisissa, iltakuuden aikoihin otetuissa kuvissa vartalo näyttää jo erilaiselta.

Ruokavauvat nousevat usein puheenaiheeksi erityisesti julkisuuden henkilöistä puhuttaessa. Esimerkiksi kesällä näyttelijä Jennifer Aniston kuvattiin lomarannalta miehensä Justin Theroux'n kanssa. Bikineissä kuvatun Anistonin turvonnut vatsa sai tietysti raskaushuhut kiertämään. 

Tuntuuko tutulta?

Katso videoilta vinkit vatsalihasliikkeisiin ja terveelliseen smoothieen.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme