Mainos
Mainos

"Tuntuu, että olen ansassa omassa kehossani" – 90 kilon painonpudotus jätti jälkeensä valtavan määrän ihoa

Amerikkalainen Nicole on pudottanut painoaan jo noin 90 kiloa

Nicole Castrovince, 33, kerää rahaa netissä. Hän ei tahdo lomamatkalle tai autokaupoille – Castrovincella on laihdutusprosessin jäljiltä valtavasti ylimääräistä ihoa, josta hän tahtoo eroon!

Amerikkalainen Castrovince haluaa päästä tavoitteeseensa ”unelmakehosta”, ja on jo pudottanut noin 90 kiloa. Nuori nainen alkoi lihoa jo kahdeksanvuotiaana, ja 12-vuotiaana hän oli kliinisesti liikalihava.

Aiemmin Castrovince harrasti jojo-dieettejä ja söi laihdutuspyrkimyksistään huolimatta salaa. 26-vuotiaana hän painoi jo 160 kiloa.

– Olin hyvin liikkumaton, pelkäsin kävellä portaissa, en saanut henkeä ja tunsin voimieni loppuvan, nainen muistelee Daily Mailissa.

– Yritin kirjaimellisesti kaikkea laihtuakseni. Ei kukaan halua syödä itseään hengiltä.

Nicolen muodonmuutos

mvphotos-0297822178(1)
Nicole ennen Copyright: MVPhotos Caters News. Kuva: MVPhotos Caters News.
mvphotos-0297822147(1)
...ja jälkeen. Copyright: MVPhotos Caters News. Kuva: MVPhotos Caters News.

Vuonna 2010 Castrovincen miesystävä kuoli traagisisesti oman käden kautta. Samalla nainen itse aloitti uuden työn. Kriiseissä Castrovince ei paennut ruokaan, vaan keskittyi sen sijaan muuttamaan elämänsä: hän vannoi miesystävänsä kuoleman jälkeen, että pitäisi itsestään huolta.

Pomonsa ja työyhteisönsä tuen turvin Castrovince alkoi urheilla joka päivä ja valita lautaselleen terveellisempiä aterioita. Nykyisin hän nauttii esimerkiksi munanvalkuaista, avokadoa, vähärasvaista lihaa, runsaasti vettä ja paljon vihanneksia.

Nyt Castrovince kerää rahaa 30 000 dollarin leikkaukseen, jossa ylimääräinen iho poistetaan.

– Ensin iho oli kunniamerkki. Nyt olen kuin lammikko ihoa ja tuntuu, että olen ansassa omassa kehossani, nainen kuvasi tilannetta lahjoituksia keräävällä sivustolla. 

Elämä kuitenkin on nyt parempaa kuin ennen. Daily Mailin mukaan Castrovince myös tapasi uuden poikaystävänsä Rohan Lindsayn, 33, salilla treenatessaan!

Inspiroiduitko? Kokeile tätä:Lähde: Caters News, Dailymail.co.uk

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme