Mainos
Mainos

Uskomaton synnytys: Viidettä kertaa äidiksi miehen ja lasten läsnä ollessa

Tyttövauvan syntymän aikana äitiä ympäröivät hänen neljä lastaan, mies ja synnytystiimi.

Kauniit kuvat tyttölapsen syntymästä ovat saaneet jo tuhannet herkistymään Facebookissa. Kuvat Love What Matters -sivustolle jakoi Vanessa Mendez Photography -kuvauspalvelu, joka erikoistuu synnytysten kuvaukseen.

– Tämän kauniin tyttövauvan syntymän aikana äitiä ympäröivät hänen neljä lastaan, hänen miehensä ja häneen uskomaton synnytystiiminsä, kuvien ohessa kerrotaan.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Äiti synnytti kotioloissa.

– Vain hetkiä sen jälkeen, kun hän oli syntynyt äitinsä rakastaville käsivarsille, äiti veti tytön lähelleen rakastavaan syleilyyn ja sanoi "sinä teit sen", ja niin teki hänkin. Hän kulki voimallisesti läpi supistusten valtavan voiman ja rakkauden määrän ympäröidessä häntä.

Kommentit kuvien ja varsinkin lasten suhteen ovat jakautuneet: osa kommentoijista otti myös omat lapsensa mukaan näiden pikkusisaruksen synnytykseen, osa kommentoijista taas ei haluaisi lapsensa näkevän synnyttämistä.Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme