Mainos
Mainos

Vaateliikkeen työntekijät tirskuivat 36 kiloa laihduttaneen naisen ulkomuodolle: ”Itkin suihkussa”

Asiakas jakoi karmean asiakaspalvelukokemuksensa.

Amerikkalainen Heather Albert julkaisi Facebookissa kokemuksensa vierailustaan Lululemon-nimisessä vaatekaupassa. Vuosi sitten laihdutusleikkauksen läpikäynyt Albert kertoo, kuinka hän meni kauppaan innostuneena siitä, että pääsisi ostamaan uusia vaatteita 36 kiloa pienemmälle vartalolleen.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Albert kertoo paikalla olleen kaksi työntekijää, ja hänen itsensä olleen ainoa asiakas.

– Pian sen jälkeen, kun astuin sisään, kuulin toisen työntekijän kuiskaavan (kovaa) toiselle: "Onko meillä edes mitään hänen kokoaan?" ja sitten he jatkoivat tirskumalla. Olin ainoa asiakas liikkeessä. Tiesin, että se (kommentti) oli suunnattu minulle. Olin häpeissäni. Ostin nopeasti ne kaksi löytämääni asiaa, jotka minulla oli kädessäni, ja poistuin liikkeestä. Minua nolotti niin! Minulla oli työtilaisuus sinä iltana. Kun pääsin takaisin hotellilleni, itkin suihkussa, Albert kertoo.

Albert kertoo ymmärtävänsä, etteivät liikkeen vaatteet sovi kaikkien vartaloille, mutta sanoo tietävänsä, että ne mahtuvat hänelle vaikeuksitta. Nainen kertoo kuitenkin tekevänsä ostoksensa jatkossa muualla.

Albert on saanut Lululemonin Facebook-sivuilla julkaisemaansa päivitykseen runsaasti kannustavia kommentteja.

Lähteet: SomeecardsFacebook

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme