Mainos
Mainos

Vähennä stressiä heti työpäivän aluksi – vie vain pari sekuntia

Pieni ele aamulla parantaa työilmapiiriä koko päiväksi.

Työpäivän aloittaminen aamulla on huomattavasti mukavampaa, jos työkaverit toivottavat toisilleen hyvää huomenta heti aamusta. Tervehtiminen ei vie aikaa kuin muutaman sekunnin, ja siihen nähden sillä on mittavia hyötyjä, kertoo Daily Mail.

Jobacle-sivustolle kirjoittaneen uraguru Andrew G. Rosenin mukaan tervehtiminen parantaa työilmapiiriä koko päiväksi. Aamuinen tervehdys kantaa pitkälle ja tekee työkavereiden kanssa kommunikoinnista sujuvampaa. Kun aamu on aloitettu toivottamalla kollegalle hyvää huomenta, häneltä on helpompi pyytää apua myöhemminkin. Vältät siis aamuisella tervehdyksellä iltapäivän stressaavia tilanteita.

Pienikin tervehdys lähentää työkavereita ja auttaa heitä kohtaamaan toisensa ihmisinä.

Se auttaa myös tekemään työympäristöstä tasa-arvoisemman. Kun kaikki siivoojasta toimitusjohtajaan muistavat tervehtiä toisiaan asemastaan riippumatta, työyhteisöstä tulee yhtenäisempi.

Jo muutamalla sanalla voit osoittaa, että otat toiset huomioon. Tervehdys on helppo tapa saada muut tuntemaan olonsa arvostetuiksi.

Jos tervehtiminen tuntuu hankalalta, se voi olla merkki siitä että työpaikallasi on jotain pielessä.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme