Mainos
Mainos

Vauvalle palovammoja: Äiti asetti lapsen hellalle – ei tiennyt lieden olevan päällä

Ohiolainen äiti asetti turvaistuimessa istuneen tyttövauvansa hellalle, mutta ei tiennyt sen olevan päällä. Palovammoja saanut lapsi kiidätettiin sairaalaan. Poliisi arvelee, että äiti halusi nostaa lapsen turvaan perheen koiralta.

Ohiossa Yhdysvalloissa sattui traaginen onnettomuus, kun äiti asetti kymmenen kuukauden ikäisen turvaistuimessa istuneen tyttärensä hellalle. Nainen ei kuitenkaan tiennyt lieden olevan päällä, minkä seurauksena lapsi sai toisen ja kolmannen asteen palovammoja, kertoo uutissivusto Boston25News.

Tapauksen tutkinta on vielä kesken. Addystonin poliisilaitoksen päällikkö Dorian LaCourse arvelee, että äiti nosti vauvan hellalle, jotta perheen suurikokoinen koira ei olisi hypännyt lapsen päälle.

Tyttö vietiin Shrinersin lastensairaalaan. Sairaalasta kerrotaan, että hänen tilansa on kriittinen, mutta vakaa.

Poliisipäällikkö LaCourse toivoo, että vanhemmat olisivat lasten kanssa läsnä ajatuksella, jotta tällaista ei tapahtuisi.

Lähteet:  Boston25News, Fox19.com

* * *

Kuka hoitaa sairasta lasta kotona?

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme