Mainos
Mainos

Video: Tatuointi täytyy malttaa pitää piilossa – kesä ei otollisin aika musteelle

Tatuoinnit ovat yleistyneet katukuvassa kovaa vauhtia. Kesällä musteen lisääminen kehoon ei kuitenkaan ole parasta aikaa.

Uiminen, saunominen ja auringon otto – tämä kolmikko ei ole paras yhdistelmä tuoreen tatuoinnin kanssa paritettavaksi. Kannattaako tatuointia juuri nyt edes harkita?

– Mielestäni vuodenajalla ei ole merkitystä. Tatuoinnin ottaminen riippuu siitä, miten asiakas on valmis hoitamaan tatuointiaan, vastaa Huomenta Suomessa vieraillut tatuointiartisti Niina Nyqvist Pretty in Inkistä.

Jos kesäsuunnitelmiin kuuluvat ehdottomasti saunominen, uiminen tai kenties rantaloma etelän auringossa, kannattaa tatuoinnin ottoa harkita siirrettäväksi myöhempään.

– Saunoessa muste hikoilee helpommin ulos. Lisäksi auringossa ympäröivä iho palaa herkemmin, sanoo Nyqvist.

Tatuoinnit paranevat yleensä noin 2–4 viikossa. Uuden tatuoinnin suojaaminen auringolta vaattein, sekä tatuoinnin säännöllinen rasvaaminen ovat ehdottoman tärkeitä.

Katso videolta, mitä tarkoitetaan"tyttötatuoinnilla".

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme