Mainos
Mainos

Yksinkertainen vinkki: Näin pääset eroon migreenistä

Kärsitkö migreenistä? Viiltävät päänsäryt ja näköharhat saattavat jatkossa olla uskomattoman helppo selättää – ilman lääkkeitä.

Mississippin yliopistossa tehdyn tuoreen tutkimuksen mukaan migreeni saattaa olla aiemmista uskomuksista poiketen mahdollista selättää hyvin yksinkertaisella keinolla: nimittäin löytämällä itselleen optimaalisimman unirytmin.

Headache-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan huonon unen ja migreenipäänsäryn esiintymistiheys liittyvät toisiinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että pelkästään kiinnittämällä huomiota hyvään ja riittävään unirytmiin ja uneen voi moni migreenikohtaus jäädä syntymättä.

– Aivan niin kuin aiemmissakin kroonista migreeniä koskevissa tutkimuksissa, huono unenlaatu oli yhteydessä migreenikohtauksiin, tutkijat kommentoivat tuloksia.

Jo aiemmin Headache-lehdessä julkaistussa tutkimuksessa saatiin samansuuntaisia tuloksia: tuolloin selvisi, että hyvät nukkumistottumukset voivat auttaa vähentämään migreenikohtausten määrää ja voimakkuutta.

Tutkimusta varten seurattiin 292 opiskelijaa.

Lähde: Huffington Post,WebMD

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot