Mainos
Mainos

"Yksinkertaisella kikalla saat heti 10 senttiä pois vyötäröltäsi" – suomalaismiehen videolla hillitön suosio!

Keravalaismiehen hauska video leviää hullun lailla sosiaalisessa mediassa. 

"Tällä yksinkertaisella kikalla saat heti kymmenen senttiä pois vyötäröltä!" 

Näin lupaa keravalaisen Lauri Herttuaisen hauska video, joka leviää hullun lailla sosiaalisessa mediassa. Videolla on jo yli 800 000 näyttökertaa ja liki 12 000 jakoa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Herttuaisen puujalkavitsi upposi suomalaisiin kuin häkä.

– Suuri suosio oli valtava yllätys. Onneksi suosion taustalla on kansamme mieltymys kuiviin vitseihin, joten voin olla hyvillä mielin, Herttuainen kertoo MTV Lifestylelle.

– On vaikea sanoa, mistä idea varsinaisesti mieleeni juolahti, mutta myönnettäköön, ettei ajatus nyt kovin omaperäinen voi olla. Tarkoituksenani oli kertoa tällainen visuaalinen puujalkavitsi kavereilleni ja mahdollisesti samassa myös muutamalle tuntemattomallekin, joten tämän kaltainen suosio tuli täytenä yllätyksenä, mies ihmettelee.

Herttuainen kertoo mielellään vitsejä lähipiirilleen – tällä kertaa vaimon kuvaaman videon avustuksella.

– Pidän siitä, että saan ympärilläni olevat ihmiset nauramaan ja pyrin pitämään yllä vitsikkään tyypin mainetta. Menestykseni tällä saralla on varsin vaihtelevaa ja usein ystäväni pyytävätkin minua vaikenemaan. En ole vielä tähän päivään mennessä tässä kuitenkaan onnistunut, sillä mielestäni maailmassa on vielä paljon huonoja vitsejä kerrottavaksi. 


Video: Vaihtoehtoinen tapa karistaa senttejä vyötäröltä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme