Mainos
Mainos

Onko sinulla herkkä iho? Hae mukaan Lumene Ultra Sensitive -testiryhmään!

Hae mukaan kokeilemaan uutta Ultra Sensitive -tuotesarjaa, joka sopii kaikille ihotyypeille!

Jopa 80 prosenttia suomalaisnaisista kokee ihonsa olevan herkkä aina tai ainakin ajoittain. Myös yhä useammat miehet kärsivät arasta ja herkästä ihosta. Lumene Ultra Sensitive -tuotteet on kehitetty kaikenikäisten naisten ja miesten herkän ihon jokapäiväiseen hoitoon. Hae mukaan testiryhmään ja pääset testaamaan uutuustuotteita!

Testissä Lumene Ultra Sensitive -sarja:

Testiryhmään haetaan kymmenen henkilöä, jotka pääsevät testaamaan uudistuneen Ultra Sensitive -sarjan tuotteita: päivävoidetta, yövoidetta, silmänympärysvoidetta ja naamiota.

He saavat tuotteet kotiinsa postitse ja kokeilevat niitä kahden viikon ajan. Testiryhmän lopuksi testaajat vastaavat tuotteita koskeviin kysymyksiin. 

Rauhoittava ja kosteuttava päivävoide kosteuttaa ihoa jättäen sen ihanan pehmeäksi. Rauhoittaa ihon punoitusta ja kuumotusta. Vahvistaa ja tukee ihon omaa suojamekanismia.

Rauhoittava ja ravitseva yövoide auttaa ihoa rauhoittumaan ja palautumaan päivän rasituksista. Vähentää punoituksen ja kuumotuksen tunnetta iholla.

Rauhoittava ja kosteuttava silmänympärysvoide kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa.

Rauhoittava ja kosteuttava naamio on samettisen pehmeä, tehokosteuttava naamio herkälle iholle. Rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta.

Hae mukaan täyttämällä lomake 14.11. mennessä:

Kilpailulomaketta ei löytynyt (2)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme