Mainos
Mainos
Mainos

Osallistu Nuku hyvin -kilpailuun ja voita ylellisen pehmeät yöunet!

Osallistu Nuku hyvin -kilpailuun kertomalla kotikonstisi nukahtamiseen ja voit voittaa 85 euron arvoisen ylellisen unipaketin.

Uni on yksi elämän tärkeimmistä asioista. Se antaa voimia ja vireyttä: unessa ihmisen keho palautuu päivän rasituksista.

Unen määrä vaihtelee ihmisillä yleensä 6-9 tunnin välillä. Uni mukautuu yksilöllisesti ihmisen iän, kehon ja mielen mukaan. Hyvinvoinnin ja terveyden kannalta on tärkeää löytää itselle sopiva ja mahdollisimman säännöllinen unirytmi.

Ihminen nukkuu keskimäärin 8 tuntia vuorokaudessa ja siten noin kolmasosan elämästään. Riittävän pitkä ja hyvä uni on välttämätöntä toimintakyvylle ja hyvinvoinnille valveen aikana.

Miten melatoniini vaikuttaa?

Melatoniini osallistuu kehon uni-valveryhmin sääntelyyn ja nopeuttaa nukahtamista. Se laskee kehon lämpötilaa ja vireystasoa saaden aikaan nukahtamista edeltävän väsyneen valvetilan.

1. Lyhentää nukahtamisaikaa

Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukahtamisaikaa.

2. Lievittää aikaerorasituksen yksilöllisiä oireita

Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia lähellä nukahtamisaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Osallistu kilpailuun ja kerro mitkä ovat kotikonstisi nukahtamiseen, jos uni ei tule:

Nuku hyvin -kilpailun palkintona arvotaan 10 kappaletta ylellistä Familon-settiä, jotka sisältävät Princess-tyynyn ja -peitteen. Palkinnon arvo on 85 euroa. Kilpailun osallistumisaika on 3.10. –31.10.2014.

1. Paras kotikonstisi nukahtamista helpottamaan:

Yhteystiedot:

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Haluan kuulla Orion Pharman uutuustuotteista sähköpostitse tai postitse.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme