Mainos
Mainos

10.1. Pekoni-jauhelihakastiketta ja spagettia

Pekoni-jauhelihakastike

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 pkt pekonia
  • 1 sipulia
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 2 dl kermaa tai vettä
  • 1 suolakurkku
  • 1-2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oreganoa

Hienonna sipulit sekä pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista ne pannulla kullanruskeiksi. Lisää jauheliha, anna ruskistua ja lisää tomaattipyree. Lisää myös mausteet ja suolakurkku kuutioituna. Hauduta hetki ja ripottele joukkoon vehnäjauhot, sekoita hyvin ja kaada pannulle kerma tai vesi. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile keitetyn pastan kera.

Resepti: Alex Nurmi/Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot