Mainos
Mainos

10.1. Pekoni-jauhelihakastiketta ja spagettia

Pekoni-jauhelihakastike

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 pkt pekonia
  • 1 sipulia
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 2 dl kermaa tai vettä
  • 1 suolakurkku
  • 1-2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oreganoa

Hienonna sipulit sekä pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista ne pannulla kullanruskeiksi. Lisää jauheliha, anna ruskistua ja lisää tomaattipyree. Lisää myös mausteet ja suolakurkku kuutioituna. Hauduta hetki ja ripottele joukkoon vehnäjauhot, sekoita hyvin ja kaada pannulle kerma tai vesi. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile keitetyn pastan kera.

Resepti: Alex Nurmi/Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme