Mainos
Mainos

10.12. Tuorejuustosuklaakakku

  • 250 g Digestive-keksejä tms.
  • 125 g voita sulatettuna
  • Täyte:
  • 3 liivatelehteä
  • 1 dl vahvaa kuumaa kahvia
  • 400 g tummaa suklaata
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • Koristeluun:
  • valkoista suklaata rouheena
  • tuoreita mansikoita tai hedelmiä

Murskaa keksit hienoksi rouheeksi ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 min. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä hieman. Sekoita tuorejuuston joukkoon. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin. Lisää liivate-kahviseos suklaaseokseen ja viimeisenä sokerilla maustettu vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan. Peitä vuoka kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään viisi tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluvadille ja koristele.

Reseptit: Alex Nurmi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot