Mainos
Mainos

111 metriä! Suomen korkein rakennus nousee Espooseen

Suomen korkein toimistorakennus nousee pian Espoon Keilaniemeen.

Keilaniemi Tower on 26-kerroksinen toimistorakennus, joka valmistuttuaan kohoaa 111 metrin korkeuteen. Valmistuessaan siitä tulee Suomen korkein toimistorakennus.

Tornitalon rakentamista ei ole vielä aloitettu. Tiloja markkinoidaan jo ja lyhimmillään koko Keilaranta Towerin rakentaminen kestänee kolmisen vuotta.

– Koko projektin aikataulutus riippuu siitä, rakennetaanko kohde vaiheittain vai kerralla, Rakennusosakeyhtiö Hartelan varatoimitusjohtaja Kimmo Aspholm sanoo.

Suomen korkeimman toimistorakennuksen titteli on toistaiseksi Fortumin 84 metriä korkean päärakennuksen hallussa. Korkeampiakin rakennelmia Suomessa on, kuten radio- ja televisiomastot sekä 168 metriä korkea Näsinneula Tampereella, mutta sitä ei luokitella rakennukseksi vaan näköalatorniksi.

Keilaranta Tower ei välttämättä kuitenkaan pidä korkeimman rakennuksen titteliä hallussaan pitkään, sillä esimerkiksi Helsingin Pasilaan on kaavailtu jopa 40-kerroksista ja 160 metristä pilvenpiirtäjää.

Keilaranta Towerin rakennuttaja ja sijoittaja on Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Katso kaikki Espoon myytävät asunnotJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme