Mainos
Mainos

12.7.2004 Mansikkavispipuuro (7 annosta)

  • 1 l marjamehua (laimennettua)
  • 2 dl tummia mannasuurimoita
  • 2 dl mansikkasurvosta tai 4 dl mansikoita

Sekoita mannasuurimot kiehuvaan liemeen. Keitä välillä sekoittaen n. 10. min. Lisää jäiset mansikat ja vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot