Mainos
Mainos

13.7.2004 Ceviche (4 annosta)

  • 400 g kuhafileetä
  • suolaa ja pippuria
  • cayennenpippuria
  • 1,5 dl sitruuna-limemehua
  • korianteria
  • inkivääriä
  • koristeluun:
  • appelsiinia ja salaattia

Leikkaa kuhafilee suikaleiksi kulhoon. (Jos et saa kuhaa voit käyttää myös ahventa). Mausta kala suolalla ja pippurilla sekä cayennenpippurilla. Raasta sekaan hieman tuoretta inkivääriä ja mausta vielä tuoreella korianterilla. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja anna vetäytyä viileässä noin 30 minuuttia ennen tarjoamista.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme