Mainos
Mainos

13.9. Lohivartaat ja lämmin linssisalaatti

Lohivartaat

  • 700 g lohta
  • suolaa
  • tilkka öljyä
  • (sitruunamehua)

Paloittele kala 2-3 cm kokoisiksi kuutioiksi ja pujota varrastikkuun. Sivele varras kevyesti öljyllä. Mausta suolalla ja paahda grillissä mehevän kypsiksi.

Lämmin linssisalaatti

  • 2 dl punaisia linssejä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 pieni fenkoli
  • suolaa
  • pippuria
  • ruohosipulia
  • 4 dl kananlientä

Liota linssejä kylmässä vedessä 30 minuuttia. Kaada vesi pois, keitä ne kanaliemessä kypsiksi ja jäähdytä. Kuullota pannulla hienonnetut sipulit, fenkoli ja mausteet. Lisää lopuksi linssit. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa kuumien kalavartaiden kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme