Mainos
Mainos

14. Omalle tontille

Kohde: SINITIAISENTIE 2 B, 02660 ESPOO (Rivitalo 90,5 m2)
Budjetti: 2000€
Asunnon hinnan arviointi alueen keskiarvon mukaan: 275 000€
Arviointi stailauksen jälkeen: 290 000€
Myyntihinta: Asunto on myynnissä

Anne ja Jari ovat aina haaveilleet omasta pihasta ja talosta. Siksi nykyinen kaksikerroksinen rivitalokoti on saanut kalusteikseen sen, mitä vuosien varrella on kertynyt. Tällä kertaa Iisa, Teuvo ja Katja pohtivat, miten Jarin videotykin oikein käy. Teuvo sai tehtäväkseen sisustaa koti myyntiä varten.

Ensimmäisenä Teuvo halusi tehdä jotakin alakerran tapeteille ja portaille, jotka kaipasivat uutta ilmettä. Kalusteet Teuvo päätti myös yhtenäistää koko asunnossa.

Alakerran seinät maalattiin Tikkurilan Harmony sävyillä F500 ja L500. Rappuset maalattiin kiiltävän valkoisella Tikkurilan Permo puulattiamaalilla. Apuna maalauksessa toimi maalarimestari Liisa Lavander.

Vanhempien makuuhuone kaipasi eloa ja houkutusta, joten tapetit poistettiin ja seinät saivat saman sävyn kuin olohuone. Ikeasta tuotiin uudet verhot ja vuodevaatteet lämpimillä punaisilla sävyillä.

Alakerta sisustettiin Ikean kalusteilla. Ikeasta löytyi myös keittiön valkoinen pöytä. Asunto sai tyyliä ja yhtenäisyyttä uusilla kalusteilla.

Lasten huoneet saivat uudet verhot ja ylimääräiset tavarat vietiin pois. Tyton huone sai vihertävän sävyn ja pojan huone sinertävän yleissävyn.

Terassille tuotiin mukavat rottinkiset sohva ja nojatuoli Suomi sohvasta.

(PPR 12.2.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme