Mainos
Mainos

16.4.2004 Porsaannoisetit, omenakastike ja pinaattipaistos (4 annosta)

Porsaannoisetit

Porsaannoisetit

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • oliiviöljyä

Leikkaa filee noiseteiksi (n 1 cm paksuisiksi viipaleiksi). Mausta noisetit suolalla ja valkopippurilla, paista oliiviöljyssä hitaasti miedolla lämmöllä.

Omenakastike

  • 1 Granny smith- omena
  • 1/2 l lihalientä
  • 2 salottisipulia
  • nokare voita
  • 2 rkl hunajaomenaetikkaa
  • 1 dl omenamehua
  • 2 rkl konjakkia tai calvadosta
  • valkopippuria

Kuori ja kuutioi omena ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli voissa. Lisää etikka ja omenakuutiot, lihaliemi sekä mausteet. Hauduta omena ja sipuli lihaliemessä pehmeäksi. Lisää omenamehu ja anna hautua 10 minuuttia. Lisää konjakki ja soseuta sauvasekoittimella soseeksi.

Pinaattipaistos

  • 250 g pinaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaattia
  • 2 salottisipulia
  • 1/2 raastettu sitruunan kuori
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • suola
  • valkopippuria
  • kuivattua chilipalkoa

Kuullota hienonnettua salottisipulia oliiviöljyssä hetki. Lisää halkaistut tomaatit ja pinaatti. Lisää raastettu sitruunankuori ja mausteet. Kuumenna ja tarjoile heti

Resepti: Jyrki Sukula/ Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot