Mainos
Mainos

16.8. Tomaatti-mozzarellasilakat

  • 500 g silakkafileitä
  • 100 g mozzarellaa
  • 3 tomaattia
  • basilikaa
  • mustapippuria
  • ruisjauhoja
  • oliiviöljyä
  • 1 sitruuna

Basilikaperunat:

  • 800 g perunoita
  • 4 dl ruokakermaa
  • suolaa
  • pippuria
  • basilikaa

Asettele puolet silakkafileistä nahkapuoli alaspäin leivinpaperilla peitetylle laudalle.

Leikkaa tomaatit ja mozzarella siivuiksi ja irrota basilikasta lehtiä.

Aseta siivu tomaattia, siivu mozzarellaa ja basilikanlehti jokaisen fileen päälle. Aseta toinen filee pihvin päällipuoleksi.

Pyöräytä silakkapihvit ruisjauhoissa ja paista rapeiksi oliiviöljyssä.

Kuori ja kuutioi perunat ja kuullota niitä kevyesti oliiviöljyssä. Lisää päälle kermaa ja hauduta kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla ja leikkaa myös runsaasti basilikaa perunoiden mausteeksi.

Reseptit: Sami Garam

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme