Mainos
Mainos

17.10. Katkarapuwokki

Katkarapuwokki

  • 250 g kuorittuja katkarapuja
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 3 dl kermaa
  • 1-2 rkl tomaattipyretta
  • 1 rkl maizenaa
  • puolikkaan sitruunan mehu sekä raastettu kuori
  • suolaa

Suikaloi sienet sekä kasvikset ja kuullota niitä wokissa öljyn, tomaattipyreen sekä currytahnan kanssa. Lisää kerma ja anna muhia noin 10 minuuttia. Sekoita maizena tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana joukkoon. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja puristettu sitruunan mehu sekä kuori. Anna kiehahtaa vielä hetki ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Resepti: Alex Nurmi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme