Mainos
Mainos

18.3.2002 Naudanlihaa osterikastikkeessa

450 g naudanfileetä tai sisäpaistia
1 rkl vaaleaa soijakastiketta
2 tl seesamiöljyä
1 rkl riisiviiniä tai kuivaa sherryä
2 tl Maizenaa
3 rkl maapähkinäöljyä
3 rkl osterikastiketta
1,5 rkl silputtua kevät- tai ruohosipulia

1. Leikkaa liha poikkisyin puolen senttimetrin viipaleiksi (pituus noin 5 cm). Nosta lihat kulhoon ja sekoita joukkoon soijakastike, seesamiöljy, riisiviini ja Maizena. Anna marinoitua 20 minuuttia.
2. Kuumenna wokki ja lisää siihen vähän öljyä. Lisää lihaviipaleet ja paista koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia.
3. Kaada lihat wokista siivilään.
4. Pyyhkäise wokki puhtaaksi ja kuumenna se. Lorauta osterikastike pannulle ja kuumenna poreilevaksi.
5. Lisää lihaviipaleet wokkiin ja sekoita hyvin. Kaada tarjoiluastiaan ja koristele vihreällä.
6. Tarjoa riisin kanssa.

- ohje Ken Hom

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot