Mainos
Mainos

18.3.2004 Gulassi (4 annosta)

Gulassi

Gulassi

  • 500 g naudan paistia
  • 4-6 perunaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 dl hillosipuleita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl paprika jauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk kuorittuja tomaatteja
  • rypsiöljyä
  • 5-6 dl lihalientä/ vettä
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja pippuria
  • ranskankermaa tarjoiluun

Leikkaa paisti suikaleiksi ja kuori sekä paloittele perunat ja sipuli. Pilko myös paprika reiluiksi paloiksi ja valuta hillosipulit. Ruskista lihat ja kuullota sipulit sekä hienonnettu valkosipuli padassa. Lisää pataan paprikajauhe sekä tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää myös kuoritut tomaatit, paprika, hillosipulit sekä neste. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Hauduta 30-45 minuuttia, tarkista maku ja viimeistele persiljalla.

Resepti: Samuli Wirgentius/ Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot