Mainos
Mainos

18.3. Raikas persikka-pasha

  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 prk sitruunalla maustettua rahkaa
  • 2 kananmunankeltuaista
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl mantelirouhetta
  • 1 dl rusinoita hienonnettuna
  • 150 g persikkapaloja (esim.säilyke)
  • 4 dl kuohukermaa

Vaahdota voi sekä sokerit isossa kulhossa ja lisää joukkoon rahka, keltuaiset, vaniljasokeri, mantelirouhe, rusinat sekä hienonnetut persikanpalat.

Sekoita seos hyvin ja lisää lopuksi vaahdotettu kerma varovasti sekoittaen.

Kaada pashaseos valumaan ohuella harsokankaalla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Kumoa pasha tarjolle seuraavana päivänä ja koristele se hedelmillä

Reseptit: Alex Nurmi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme