Mainos
Mainos

18.8. Pinaatti-perunasalaatti ja paistettua halloumi-juustoa

Pinaatti-perunasalaatti:

  • 1 kg pieniä perunoita
  • 250 g tuoretta pestyä pinaattia
  • 2 punasipulia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1-2 pkt halloumia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Kastike:
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 raastettu valkosipulin kynsi
  • 1 sitruuna
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria

Pese perunat huolellisesti ja keitä ne kypsiksi. Leikkaa ne 4 osaan ja laita kulhoon jäähtymään hetkeksi. Ryöppää ruodittu pinaatti suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.

Suikaloi sipulit ja kuullota ne pehmeäksi pannulla voissa. Lisää pinaatti, pyöräytä pari kertaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Puolita minitomaatit ja yhdistä salaatin aineet perunoiden joukkoon.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja paahda ne nopeasti kuumalla parillapannulla ja nostele salaatin päälle.

Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoile hyvän leivän kera.

Resepti: Alex Nurmi/Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot