Mainos
Mainos

19.3.2003 Kristinan broilerikastike

400 g maustamatonta broileria fileinä tai suikaleina

2-3 rkl öljyä
1-2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi silputtuna
2-4 tl sinappia
2 tl hunajaa
yrttejä esim rosmariinia, oreganoa, timjamia tai rakunaa mustapippuria suolaa

2 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
2-3 valkosipulinkynttä viipaleina
tuore rosmariininoksa tai 1 tl kuivattua rosmariinia
1 tlk ranskankermaa
1 dl ruokakermaa tai vettä/kanalientä

1. Leikkaa broileri suikaleiksi, jos käytät kokonaisia rintapaloja. Sekoita marinadin ainekset ja lisää broileripalat joukkoon. Sekoita ja anna marinoitua 0,5 - 2 tuntia tai yön yli.
2. Kuumenna öljy ja lisää joukkoon valkosipuliviipaleet ja rosmariininoksa silputtuna. Anna niiden luovuttaa hetki makua öljyyn.
3. Lisää broilerisuikaleet ja paista hetken aikaa. Kaada joukkoon ranskankerma ja tarvittaessa sopiva määrä ruokakermaa.
4. Anna hautua 20-30 minuuttia tai pidempäänkin, jos aika sallii. Mausta ja maistele. Tarjoa lisäkkeeksi riisiä sekä tomaattilohkoja, kurkkuviipaleita ja paprikasuikaleita.

Kristiina Riskan Basket Pro Arabia Art



Laskelmat on tehty käyttäen Aivo Finland Oy:n ravintolaskentaohjelmia.
Kristinan broilerikastike, 100 g

Ravintosisältö / 100 g:
Energia: 1,0 MJ / 240 kcal
Prot. 14 g, hh 5 g, ra. 20 g

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme