Mainos
Mainos

2-vuotias tyttö sairastui syöpään – vanhemmat loivat huikean listan asioista, jotka hänen pitäisi vielä kokea

Syöpää sairastavan kaksivuotiaan tytön äiti kokosi listan suurista ja pienistä asioista, jotka hän haluaa tyttärensä kokevan, kirjoittaa Parenting-sivusto.

Yhdysvaltalainen Shiann Lockhart syntyi sydänvikaisena ja hänelle tehtiin sydämen siirtoleikkaus ainoastaan viiden viikon ikäisenä. Taaperolla oli epilepsia ja hän kärsi erilaisista infektioista vuoden ajan. Sitten tytölle kehittyi myös syöpä.

Tytöllä ei ole paljoakaan elinaikaa jäljellä, ja hän selvisi juuri ja juuri kemoterapiasta. Äiti ja hänen miehensä perustivat Facebook-ryhmän, johon kirjoittavat asioita, jotka tytön pitäisi vielä elämänsä aikana kokea.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Idealista koostui ensin pienistä asioista, kuten moottoripyörän kyydissä olemisesta tai luonnonkasvien poimimisesta. Lista on kuitenkin paisunut ja siinä on nyt yli 70 ideaa.

Se sisältää muun muassa manikyyrit äidille ja tyttärelle, jalkojen kastelemisen mereen, sateessa tanssimisen ja kalastamisen. Myös perinteisten tanssiaisten päivämäärä on jo lyöty lukkoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äidin mukaan lista pitää heidän ajatuksensa poissa itse hoidoista.

– Hänellä on syöpä aivoissa ja koko vartalossa, joten päätimme, että nyt riittää. Hän on käynyt läpi ihan liikaa hänen lyhyen elämänsä aikana. Halusimme ottaa hänet kotiin hoidettavaksi ja antaa elää loppuelämänsä täällä maan päällä onnellisesti ja rauhallisesti, äiti kirjoitti.

Lähde: Parenting

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme