Mainos
Mainos

20.11.2003 Porovokki

Vieraana yrittäjä Hannu Lahtela Maltiolan jaloste Oy:stä Sallasta.

300-400 g poronkäristyslihaa
2 rkl öljyä
1 isohko sipuli
2 porkkana
pala lanttua suikaleina
2 naurista suikaleina
punainen paprika
keltainen tai vihreä paprika
2-3 kokonaista chilinpalkoa
1 prk ananaskuutioita mehussa
1 omena
suolaa, mustapippuria

1. Leikkaa lanttu, nauris ja kuoritut porkkanat ja sipuli ohuiksi suikaleiksi veitsellä, mandoliinilla tai raastimella. Suikaloi puhdistetut paprikat ja kuutioi omena.
2. Kuumenna vokkipannu kuumaksi, valuta öljy reunoja pitkin ja lisää joukkoon kohmeisena suikaleiksi leikattu poronkäristysliha. Ruskista hetki.
3. Lisää kasvikset, kuullota ja lisää joukkoon ananasmehu ja kokonaiset chilipalot. Nosta kansi päälle ja anna hautua 5-10 minuuttia.
4. Lisää ananaspalat ja kuutioitu omena, mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua kannen alla vielä hetken aikaa. Poista kokonaiset chilipalot. Tarjoa sellaisenaan rieskan tai perunamuusin kera.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme