Mainos
Mainos

20.12. Lahjoja naisille

Omalle naiselle lahjan ostaminen on monesta miehestä yllättävän vaikeaa. Tässä Me Naiset -lehden toimituspäällikön, Outi Keskevaarin muutama vinkki, jotka varmasti auttavat miestä tässä vaikeassa pulmassa:

  • Kuuntele naistasi. Hän varmasti mainitsee vuoden mittaan usean kertaan erilaisia asioita joista hän pitää. Ne voivat olla mitä vaan, esim. käsilaukkuja tai koruja. Kiinnitä erityisesti huomiota vinkkeihin, kuten "toi on ihana, mutta en mä raaski". Naisesi ilahtuu ikihyviksi, kun huomaa että olet kuunnellut hänen toiveitaan.
  • Jos mietit korua, tarkista pitääkö naisesi mieluummin kulta- vai hopeakoruja.
  • Kosmetiikan ja hajusteiden suhteen katso naisesi kaappiin. Esimerkiksi hajuvesien tuoksu muuttuu iholla, ja on jokaisella ihmisellä yksilöllinen. On varmempaa ostaa samaa mitä naisellasi jo on.
  • Ole varovainen esimerkiksi ihovoiteiden suhteen. Ryppyrasva nuorelle naiselle voi olla todelllinen loukkaus!
  • Ja mitään laihdutustuotteita ei naiselle kannata lahjaksi ostaa. Ei vaikka nainen olisikin valittanut, että pitäisi laihduttaa!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme