Mainos
Mainos

20.12. Piparkakku-maitosuklaaterriini ja kirsikkakastike

Piparkakku-maitosuklaaterriini

  • 150 g maitosuklaata
  • 6 piparkakkua
  • 0,5 dl sokeria
  • 3 munankeltuaista
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1,5 dl ranskankermaa
  • 1 tl kanelia

Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon hienonnetut piparkakut. Sulata maitosuklaa miedossa lämmössä. Sekoita keltuais-piparkakkuvaahto maitosuklaan joukkoon. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää ranskankerma. Sekoita kermavaahtoseos varovasti suklaavaahtoon. Kaada massa kelmulla vuorattuun vuokaan ja jäädytä yön yli. Tarjoile kirsikkakastikkeen kanssa ja hienonna piparkakkua vielä koristeeksi lautaselle.

Kirsikkakastike

  • 1 prk säilöttyjä kirsikoita
  • 1 dl vettä
  • 1 tl perunajauhoja
  • 0,5 dl kirsikkalikööriä

Kaada kattilaan kirsikat sekä niiden liemi, vesi ja likööri. Anna kiehua muutaman minuutin ajan ja suurusta seos vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla. Jäähdytä kylmäksi ja tarjoile suklaaterriinin lisäkkeenä.

Reseptit: Alex Nurmi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot