Mainos
Mainos

20.7. Tuliset jättikatkaravut vartaassa

4 annosta

  • 16-24 jättirapua (varaa 4-6 rapua syöjää kohti)
  • 0,5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 10-20 tippaa tippaa tabascoa
  • 3-4 rkl soijakastiketta
  • 3-4 rkl kuivaa sherryä
  • 1-2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • Maldon-suolaa

Ota jättikatkaravun pyrstöt sulamaan pakkasesta. Sekoita marinadi. Sherry ei ole välttämätön. Laita pyrstöt kuorineen astiaan. Kaada marinadi päälle ja pyörittele rapuja siinä. Jätä jääkaappiin sulamaan ja maustumaan muutamaksi tunniksi. Pujota pyrstöt vartaaseen ja grillaa kuumassa grillissä pikaisesti kunnes pyrstöt saavat kauniin punertavan värin. Älä päästä liian kypsäksi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot