Mainos
Mainos

22.8. Pekoni-lohi ja perunasalaatti

Pekoni-lohi parilalla

  • 4 x n. 200 g kokoista nahatonta lohifilee palaa tai yksi kokonainen filee
  • merisuolaa
  • viherpippurirouhetta
  • 1 ruukku oreganoa
  • 8 siivua pekonia

Hienonna merisuola, viherpippuri ja oregano huhmareessa. Hiero seos lohen pintaan. Kääri lohi kelmuun ja nosta jääkaappiin yöksi. Putsaa lohen pinnalta ylimääräiset mausteet ja kääri siivut pekoniin. Grillaa lohta parilalla tai grillissä jokaiselta puolelta niin, että pekoni ruskistuu. Tarjoile perunasalaatin kanssa.

Perunasalaatti

  • 700 g pieniä keitettyjä ja jäähtyneitä perunoita
  • 2 punasipulia
  • 1 appelsiinin mehu ja raastettu kuori
  • 1 prk kermaviiliä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • koristeeksi vesikrassia tai herneenversoja

Kuutioi perunat ja sipulit. Sekoita kermaviilin joukkoon appelsiinin mehu, -kuori ja mausteet ja kaada perunoiden joukkoon. Koristele salaatti vesikrassilla.

Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot