Mainos
Mainos

23.3. Lohi-mozzarellanyyttejä, tilliöljyä ja tuorepastaa

  • 700 g ruodotonta lohifileetä
  • 150-200 g mozzarellajuustoa (buffala)
  • 2 dl tuoretta tilliä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • 2 pkt tuorepastaa (esim. tagliatellea)

Leikkaa lohifilee ohuiksi leveiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet pippurilla ja suolalla. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Täytä lohiviipaleet juustolla ja taita kahtia. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikulla. Grillaa parilalla muutama minuutti molemmilta puolilta. Laita tilli monitoimikoneeseen, lisää ripaus karkeaa suolaa ja öljy. Anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Pirskottele öljyä lautaselle lohinyyttien päälle. Keitä tuorepasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja sekoita loppu tilliöljy pastan joukkoon.

Resepti: Sanna Miettunen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot