Mainos
Mainos

23.3. Lohi-mozzarellanyyttejä, tilliöljyä ja tuorepastaa

  • 700 g ruodotonta lohifileetä
  • 150-200 g mozzarellajuustoa (buffala)
  • 2 dl tuoretta tilliä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • 2 pkt tuorepastaa (esim. tagliatellea)

Leikkaa lohifilee ohuiksi leveiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet pippurilla ja suolalla. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Täytä lohiviipaleet juustolla ja taita kahtia. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikulla. Grillaa parilalla muutama minuutti molemmilta puolilta. Laita tilli monitoimikoneeseen, lisää ripaus karkeaa suolaa ja öljy. Anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Pirskottele öljyä lautaselle lohinyyttien päälle. Keitä tuorepasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja sekoita loppu tilliöljy pastan joukkoon.

Resepti: Sanna Miettunen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme