Mainos
Mainos

23.9.2003 Jaakko Kolmosen ahvenen perkaus

Vieraana keittiömestari Jaakko Kolmonen näyttämässä ahvenen umpiperkauksen, avoperkauksen ja fileoimisen niksit. Jaakko ja Petri Kolmoselta ilmestyy uusi kirja "Ruodotonta kalaa", joka kertoo ja näytttä kuvin havainnollisesti miten eri kalat perataan ja fileoidaan. Kuvat näyttävät myös kalan anatomian eli missä ruodot sijaitsevat. Kirjassa on runsaasti myös erilaisia kalaruokaohjeita.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot