Mainos
Mainos

24.1. Wallenbergin pihvi

  • 600 g vasikan sisäpaistia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 munan keltuaista
  • 4 raastettua kantitonta vaaleaa paahtoleipää
  • 2 tl nelimaustetta
  • 1 tl mustapippuria
  • ripaus muskottia
  • suolaa
  • tarjolle: herneitä ja puolukoita

Puhdista liha kalvoista ja jänteistä. Jauha lihamyllyssä tai pyydä kauppiastasi tekemään tämä työvaihe. Kaikkien raaka-aineiden on oltava kylmiä, kun alat sekoittaa massaa. Jos mahdollista, sekoita jääastian päällä. Sekoita liha, keltuaiset ja mausteet. Lisää kermaa juoksevana nauhana koko ajan sekoittaen. Tarkista maku ja suola. Tee neljä pulleaa pihviä ja paneroi raastetussa leivässä. Paista pihvit miedolla lämmöllä rapeiksi pinnaltaan. Jätä pihvi vähän punertavaksi, jotta mehevyys säilyy. Tarjoile voi-perunamuhennoksen ja vihreiden herneiden kanssa.

Reseptit: Antti Vahtera

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot