Mainos
Mainos

24.9. Punajuuripasta

Punajuuripasta

  • 4 kokonaista punajuurta
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 1 dl punajuurimehua/lientä
  • 1–2 tl kuivattua salviaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa tai balsamicoa
  • 200 g pastaa
  • suolaa
  • pippuria

Raasta punajuuri ja paista raaste kattilassa mausteiden ja etikan kanssa kypsäksi. Lisää punajuurimehu ja hauduta hetki. Keitä sillä välin pasta al dente ja murenna vuohenjuusto erilliselle lautaselle. Lisää kypsä pasta punajuuren joukkoon ja sekoita hyvin sekaisin. Nosta annos lautaselle ja ripottele pinnalle vuohenjuustomurut sekä halutessasi rucolaa. Tarjoile.

Resepti: Alex Nurmi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme