Mainos
Mainos

26.7. Broileria

Pinaatilla täytetty broilerinfilee

  • 4 broilerin fileetä
  • 200g tuoretta pinaattia
  • 1 kananmuna
  • 1 sipuli
  • ½ dl maissitärkkelystä
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä
  • salaattia

Aseta fileet pakastepussiin tai kahden kelmun väliin ja nuiji varovaisesti mahdollisimman ohuiksi. Mausta nuijitut fileet kevyesti suolalla ja pippurilla. Paista suikaloitu pinaatti ja paloiteltu sipuli pannulla.

Ota kattila pois tulelta ja lisää muna, smetanaa ja maissitärkkelystä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi pinaattitäytettä broilerfileiden sisäpuolelle ja käännä liha niin, että täyte pysyy sisällä.

Sivele fileiden pinnalle öljyä ja grillaa ne kypsiksi välillä käännellen. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Lime-korianteribroileria

  • 3 broilerin rintafileetä
  • 2 limeä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • sesamöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • munakoiso
  • riisiä
  • kurkumaa

Marinoi raakoja rintafileitä limen mehulla vartin verran. Leikkaa korianteri mahdollisimman hienoksi hakkeeksi ja hiero hake fileiden pinnalle. Mausta pinta suolalla ja sesamöljyllä, grillaa fileet ja anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

Leikkaa kypsistä fileistä viipaleita ja purista pinnalle vielä hieman limeä, koristele korianterilla ja anna viimeinen silaus pisaralla sesamöljyä sekä pippurirouhaisulla.

Tarjoa suolatun ja grillatun munakoison ja kurkumavedessä keitetyn riisin kera.

Reseptit: Sami Garam

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot