Mainos
Mainos

26.9. Kanaviilokki

Kanaviilokki

  • 1 kypsä kana
  • 1 l keitinlientä
  • 1,5 dl kermaa
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 tl currya
  • suolaa
  • valkopippuria
  • tilkka sitruunamehua

Puhdista kanoista lihat suupalan kokoisiksi paloiksi. Kaada liemi ja kerma kattilaan ja anna poreilla hiljalleen. Sekoita vehnäjauho tilkkaan kylmää vettä ja sekoita tasaiseksi. Kaada suurus ohuena nauhana liemen joukkoon kokoajan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen kananpalat sekä curry ja anna hautua 10 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja halutessasi sitruunamehulla tarpeen mukaan. Tarjoa keitetyn riisin ja mustaherukoiden kera.

Sokeroidut mustaherukat

  • 3 dl pakastemustaherukoita
  • 1 rkl sokeria
  • tilkka punaviinietikkaa

Sekoita jäisiin marjoihin sokeri ja etikka. Anna marjojen sulaa ja maustua noin puoli tuntia.

Resepti: Henri Alén /Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot