Mainos
Mainos

27.2. Kreolilainen gumbo

  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 200 g isoja katkarapuja
  • 100 g mausteista makkaraa (chorizoa)
  • 2 paprikaa
  • 1 iso sipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk maustettua tomaattimurskaa
  • 2-3 dl kanalientä
  • pala varsiselleriä
  • cajun-maustetta
  • suolaa
  • tuoretta chiliä

Paloittele kuoritut sipulit, paprikat sekä varsiselleri ja kuullota ne pannussa. Lisää sekaan fileesuikaleet, paloiteltu makkara, tomaattipyree ja mausteet. Kaada tomaattimurska ja kanaliemi pataan ja anna hautua n. 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää lopuksi katkaravut. Tarjoile lämpimän vaalean leivän tai riisin kera.

Resepti: Alex Nurmi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme