Mainos
Mainos

3.6.2004 Kirkas rantakalakeitto (4 annosta)

  • 500-600 g muikkuja/ ahvenfileitä
  • 0,5 kg uusia perunoita
  • 3 kevät sipulia tai sipulin varsia
  • 1.5l vettä/kalalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • kourallinen tilliä
  • suolaa

Halkaise perunat ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan perunat, sipuli, laakerinlehdet ja vesi. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Mausta keitto suolalla ja lisää joukkoon kalat sekä tilli. Hauduta keittoa kannen alla n. 10-15 minuuttia. Tarjoa ruisleivän kera.

Resepti: Samuli Wirgentius / Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme