Mainos
Mainos

3.6.2004 Kirkas rantakalakeitto (4 annosta)

  • 500-600 g muikkuja/ ahvenfileitä
  • 0,5 kg uusia perunoita
  • 3 kevät sipulia tai sipulin varsia
  • 1.5l vettä/kalalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • kourallinen tilliä
  • suolaa

Halkaise perunat ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan perunat, sipuli, laakerinlehdet ja vesi. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Mausta keitto suolalla ja lisää joukkoon kalat sekä tilli. Hauduta keittoa kannen alla n. 10-15 minuuttia. Tarjoa ruisleivän kera.

Resepti: Samuli Wirgentius / Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot