Mainos
Mainos

4.5.2004 Porsaankyljykset ja kurkku-hillosipulisalaatti

Possunkyljykset, ohraa ja kurkku- hillosipulisalaatti

Porsaankyljykset (4 annosta)

  • 4 porsaankyljystä
  • 200 g herkkusieniä
  • 2 porkkanaa
  • tuoretta rosmariinia
  • n. 1/2 l lihalientä
  • 1-2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl dijon- sinappia
  • suolaa ja valkopippuria
  • Ohrasuurimoita lisukkeeksi

Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja paista siinä suolalla, pippurilla sekä dijon-sinapilla maustetut kyljykset, puolikkaat sienet ja viipaloidut porkkanat. Nosta kyljykset uunivuokaan ja kaada päälle porkkanat, sienet ja reilusti tuoretta rosmariinia. Kaada vuokaan kiehautettu lihaliemi sekä etikka ja paista 130 asteisessa uunissa n. 1 tunti. Tarjoile kyljykset keitetyn ohran kera.

Kurkku- hillosipulisalaatti (4 annosta)

  • 1 kuorittu kurkku
  • 100 g hillosipuleita
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 1 tl hunajaa
  • suolaa

Viipaloi kurkku ja puolita hillosipulit. Lisää joukkoon hienonnettu ruohosipuli sekä hunaja ja mausta salaatti halutessasi suolalla.

Resepti: Jyrki Sukula/ Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot