Mainos
Mainos

7.11. Feta-jauhelihapastavuoka

Feta-jauhelihapastavuoka

  • 400 g makaronia
  • 400 g lampaan tai naudan jauhelihaa
  • 1 purkki tomaattimurskaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 100 g fetajuustoa
  • tilkka oliiviöljyä
  • 150 g juustoraastetta
  • suolaa tarvittaessa
  • mustapippuria

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot