Mainos
Mainos

7.5.2002 Juttuja ahvenesta

Vieraana kalankäsittelymestari Risto Kosonen näyttämässä miten ahven käsitelleään pannuvalmiiksi. Ahvenen herkullinen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sen paistaa fileinä tai nyljettynä kevyesti voissa. Mausteeksi riittää ripaus suolaa, pippuria ja tilliä ja seuraksi hyviä keitettyjä perunoita tai perunamuusia. Kastikkeeksi sopii yrteillä maustettu kermaviili tai lämmitetty valmiskalakastike. Ahvenen mädin voi paistaa tai lisätä esim. kalakeittoon.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme