Mainos
Mainos

7.5.2002 Juttuja ahvenesta

Vieraana kalankäsittelymestari Risto Kosonen näyttämässä miten ahven käsitelleään pannuvalmiiksi. Ahvenen herkullinen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sen paistaa fileinä tai nyljettynä kevyesti voissa. Mausteeksi riittää ripaus suolaa, pippuria ja tilliä ja seuraksi hyviä keitettyjä perunoita tai perunamuusia. Kastikkeeksi sopii yrteillä maustettu kermaviili tai lämmitetty valmiskalakastike. Ahvenen mädin voi paistaa tai lisätä esim. kalakeittoon.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot