Mainos
Mainos

7.8. Täytetyt vohvelit suolaisella ja makealla lisukkeella

  • 1 pussi valmista vohveli- ja lettujauhoseosta
  • täyte 1:
  • 500 g lämminsavulohta tai -siikaa
  • 150 g ricotta- tai raejuustoa
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 sitruunan mehu
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 3 rkl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja mustapippuria
  • täyte 2:
  • 0,5 l mustikoita
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 rkl vadelmahilloa
  • 1 appelsiinin raastettu kuori

Valmista vohvelitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Paista taikinasta isoja ohuita vohveleita.

Suolainen täyte: Hienonna kala kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon ricotta, ranskankerma, sitruunan mehun sekä ruohosipuli ja piparjuuri. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi täytettä vohvelin keskelle ja taittele se nyytiksi.

Makea täyte: Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon ranskankerma, sokeri sekä vadelmahillo. Mausta appelsiinin kuorella ja sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus sokeria.

Resepti: Teresa Välimäki

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot