Mainos
Mainos

8.2. Seesamipossu ja avokadosalaatti

Seesamipossu

  • n. 700 g porsaan sisäfileetä
  • 0,5 dl seesamiöljyä
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 2 limetin mehu ja yhden raastettu kuori
  • 2 tl chilitahnaa
  • suolaa
  • 0,5 dl seesaminsiemeniä
  • varrastikkuja

Paloittele porsaanfilee suupalan kokoisiksi paloiksi, jotta saat ne kätevästi vartaaseen. Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään seesaminsiemeniä lukuunottamatta. Nosta porsaanfileepalat marinadiin ja anna marinoitua pari tuntia. Pujottele lihapalat vartaisiin ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 min. Kun otat vartaat uunista pyörittele ne seesaminsiemenissä ja tarjoile salaatin kanssa.

Avokadosalaatti

  • 4 avokadoa
  • sitruunan mehua
  • rucolasalaattia
  • 2 punasipulia
  • oliiviöljyä
  • suolaa

Kuori ja kuutioi avokadot. Purista päälle sitruunamehua. Revi rucolasalaattia astiaan ja nosta avokadot salaatin joukkoon. Siivuta joukkoon vielä punasipulia ja ripottele päälle suolaa ja pirskottele öljyä.

Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot