Mainos
Mainos

8.5. Punainen kanapata

Punainen kanapata

  • 6 kpl broilerin koipireisiä
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 1 pss (50 g) kuivattua parsakaalia
  • 3-4 rkl tomaattijauhetta
  • 2 dl tomaattimehua
  • 6 dl kanalientä
  • 1 tl timjamia
  • suolaa
  • ripaus cayennenpippuria
  • 2 kpl laakerinlehti

Ruskista kanapalat padassa ja lisää paloiteltu sipuli sekä paprika ja parsakaalit. Lisää myös tomaattijauhe, tomaattimehu, kanaliemi sekä mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 45 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

(Reseptit: Alex Nurmi)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot