Mainos
Mainos

Aavejahdissa Seurahuoneella – näin kummituksiin saatiin yhteys!

Yö Hotelli Seurahuoneella. Katso videolta, löytyikö hotellilta kummituksia!

Onko kummituksia olemassa? Saako niihin yhteyden? Pääsimme yhdeksi yöksi suomalaisen yliluonnollisten ilmiöiden tutkimusryhmän Aavedatan tutkimuksiin mukaan Hotelli Seurahuoneelle.

Aavedata on ryhmä suomalaisia yliluonnollisista ilmiöistä kiinnostuneita ihmisiä. Jupe Keskitalo perusti ryhmän vuonna 2011 ja pyysi veljeään Marko Keskitaloa mukaan. Yhdessä ryhmän muiden jäsenien kanssa he kiertävät ympäri Suomea historiallisissa kohteissa, joissa on tapahtunut selittämättömiä tapahtumia. Yhteyttä henkiin ja todisteita kummituksista yritetään saada erilaisilla laitteilla, kuten ghostboxilla, kinectin infrapunakameralla, portaalilla ja Mel-Meterillä.

Hotelli Seurahuoneen pitkään historiaan mahtuu paljon tapahtumia eikä yliluonnollisiltakaan tapahtumilta ole vältytty. Muun muassa näistä on talossa raportoitu: Vilun väreitä, paikkaa vaihtavia esineitä ja hissi, joka vaihtaa kerrosta itsestään, lisäksi entisaikojen vaatteisiin pukeutuneista ihmisistä on tehty näköhavaintoja ja astioita on pudonnut hyllyiltä.

Mitä yhden yön aikana tapahtuvissa tutkimuksissa kohdattiin? Vastauksia kysymyksiin ainakin saatiin. Katso video!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme