Mainos
Mainos

Ahventa ja kasviksia wokissa

  • 4 annosta
  • 400 g ahvenfileitä
  • 2-4 perunaa
  • 1-2 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 2 porkkanaa
  • 200 g parsakaalia
  • 200 g sieniä esim. herkkusieniä
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 1-2 tl sokeria
  • 0,5 tl rouhittua mustapippuria
  • ripaus chilijauhetta

Puhdista kasvikset ja pilko perunat, sipuli, valkosipuli ja porkkana tulitikuiksi, parsakaali nupuiksi ja sienet ohuiksi viipaleiksi.

Nypi ruodot pois ja leikkaa ahvenfileet suikaleiksi. Kuumenna öljy wokissa tai suuressa paistinpannussa ja kypsennä ensin perunasuikaleet melkein kypsiksi viitisen minuuttia.

Lisää sipuli, valkosipuli ja loput kasvikset ja kypsennä sekoitellen muutama minuutti. Tarkista myös, että peruna on kypsää.

Siirrä kasvikset pannun reunalle, lisää tarvittaessa öljyä ja kypsennä varovasti ahvensuikaleita pari minuuttia.

Sekoita kasvikset ahvensuikaleiden joukkoon.

Sekoita soijakastike, sitruunamehu ja mausteet, kaada wokkiin, sekoita varovasti ja tarjoa ruoka heti.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme